Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
Love Is Simple

Friday, 28 February 2014

feeling hebat gilerr... :3


waa...~tak sangka betul haritu Scha dapat nombor 2 dalam olahraga wakil sekolah..janagn tanya sape no.1 errr..~ tingginya...wau!!!! tinggi betul!!!! tapi,takpelaa..Scha ok je,walaupun cuma dapat no.2 lagipon cikgu Scha cakap bagus jugak dapat no.2 kalau tak nanti kene wakil negeri..da la tahun ni UPSR dengan PSRA hurmm... :)  Scha rasa macam tak percaya je tau..

Ye la,mane ke tidaknya..pihak lawan Scha semua tinggi-tinggi..takot Scha...tapi,rupa-rupanya yang tinggi-tinggi tu la yang kalah..hehe..tapi,budak yang dapat no.1 tu memang tinggi..Scha kan..kalah mase ketinggian yang terakhir..1.14....

Tapi kan,yang lain Scha lepas dengan sekali cubaan je tau...tapi,yang 1.14 tu...sampai kali ke-3  tak lepas..Budak yang dapat no.1 tu,dia lepas 1.14 tapi cubaan yang terakhir,kali ke-3 Scha rasa hebat sangat sebab Scha tak sangka Scha akan menang..da la ketinggian tu,Scha tak pernah latih kat sekolah.

Dekat sekolah pon,paling tinggi Scha lepas kan...1 atau 1.05...tu pon kadang-kadang tak lepas...tu laa yang rasa hebat gilerrr tu!!!!! Hebat kan..???hahaha.. poyo sekejap.. ;)

Da laaa... tu je kot yang Scha nak story..k,bye!! Assalamualaikum :)



Monday, 24 February 2014

Template Baru.


Yeah, di atas usaha dan kesabaran kakak saya yang cool dan awesome, akhirnya blog ini dapat diedit dengan lebih comel dan anggun menggunakan beberapa jenis tutorial. Lol keybai.

Saturday, 8 February 2014

SEGMEN ADD DAN FOLLOW BY MISS 1826


Assalamualaikum


*click banner untuk join.


Tujuan:
~ merapatkan ukhuwah antara para blogger.
~ menambahkan bilangan friend di facebook anda.
~ menambah bilangan follower twitter anda.
~ menambah follower instagram anda.
~ mencari blog untuk diletakkan dalam bloglist miss 1826


my detail:

1.  blog : Kebahagiaan Bunga

2.  g+ : Aisyah Naurah

3.  facebook : Aisyah Fauzi

4.  fanpage (kalau ada): takde

5. twitter ( kalau ada) : @_NrAisyah

6. instagram (kalau ada) : _NrAisyah

* sila isi form di atas supaya Miss 1826 dapat add dan follow korang balik.

Semua peserta peserta akan diletakkan dalam bloglist Miss 1826 selama 1 tahun.

tamat: 14/2/14


Thursday, 6 February 2014

Handphone Baru!

Assalamualaikum , Salam 1 Bloggers. Lol.

Haaa tengok tajuk tuh. Teruja tak? Tak? Kbye... Haha gurau je. Mesti korang pelik, Scha ni nak bebel apa ni hari ni? Jap, jap. Ce intai tajuk tuh. Handphone baru! Yeayyyy!!! Hehe, actually kutip phone lama ja! Huh sedih! Tapi takpelah. Asalkan ada handphone daripada zero!!! Kekekekeke.

Well, Scha punya phone takdelah power gila macam korang punya tuh kan? Yang android ,smart phone segala bagai tuh kan? Scha guna phone Sony Ericsson yang Cybershot tuh je. Hoho. Eh tapi smart lagi. Masih boleh guna buat hantar mesej, call, main game, dan tak lupa jugak untuk selfie. Ooopppsss. Kekeke gurau-gurau.

Bosan eh baca entri Scha nih? Well, ada haku kesah???!!!! Hahahahahahaha keybai. :P
 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.